Moroccanoil i WTA razem? Tak! Przeczytajcie co łączy kobiecy tenis i produkty do włosów (te, które tak nieziemsko pachną!)
Jesteś fanką tenisa? A może nieobce jest Ci jedynie nazwisko Sereny Williams czy Agnieszki Radwańskiej? To wystarczy, abyś przez najbliższe miesiące czerpała in-spiracje z platformy INSPIRED BY WOMEN™. Każda kobieta powinna tam zajrzeć!
2019-02-19, 08:05

Marka Morccanoil znana ze swoich cudownych kosmetyków do włosów na bazie olejku arganowego połączyła siły z WTA, czyli organizacją zrzeszającą ponad 2500 tysiąca tenisistek z całego świata. Co wynikło z tego połączenia?

Na platformie INSPIRED BY WOMEN™, stworzonej w 2014 roku właśnie przez Moroccanoil, przez cały tenisowy sezon 2019 będziecie mogły obejrzeć krótkie, kilkuminutowe filmy pokazujące zawodniczki z ich niesportowej strony. Zobaczycie, jak wykorzystują swoją popularność w działaniu dla dobra innych, poświęcając się temu w wolnym czasie!

Pierwszy film z tej serii jest już dostępny na platformie! Jej główną bohaterką jest finalistka US Open 2017 – Madison Keys. Tenisistka współpracuje z organizacją walczącą ze znęcaniem się i promującą wzajemne wspieranie się dziewczynek w wieku szkolnym FearlesslyGiRL. Film możecie zobaczyć na www.youtube.com/moroccanoil. Nie pozostaniecie wobec niego obojętne.

Mamy również dla Was dodatkową ciekawą informację – jeśli chcecie, możecie dołożyć do projektu swoją cegiełkę. Dzięki oznaczeniu w social mediach #InspiredByWomen staniecie się częścią INSPIRED BY WOMEN™. Dzielcie się swoimi historiami i historiami kobiet, które Was zainspirowały. Dzięki temu możecie być inspiracją również dla innych!

Więcej informacji o INSPIRED BY WOMEN™ znajdziecie na stronie inspiredbywomen.com.

Wiktoria W. Juchniewicz